DUTCH BEANS

Een "bakkie koffie" bij Njoy wordt gezet met de verse bonen van Dutch Beans. Klassieke en Italiaans, vol en krachtig van smaak met een heel mooie afdronk. De nauwkeurig samengestelde melange van Centraal- en Zuid-Amerikaanse koffiesoorten geeft een espresso met het bekende Italiaanse temperament.

Hertog Jan

In Njoy verkopen wij meerdere Hertog Jan bieren, waaronder de Hertog Jan Pilsener. De Pilsener is het visitekaartje van Hertog Jan. Dankzij de rijke mout, mooie hop en kristalhelder natuur zuiver water uit de Eiffel krijgt het bier die prachtige gouden kleur en vormt het een mooie, volle schuimkraag. Het bevat 5.1% alcohol en is te herkennen aan z’n rijke smaak en de bittere afdronk.

Levoni

Levoni is een Italiaans vleeswarenbedrijf dat nog echte ouderwetse natuur producten maakt. Natuurlijke grondstoffen en een natuurlijke rijping + droging maken een ware smaaksensatie. Geen conserveermiddelen of smaakversterkers, maar een pure en eerlijke smaak. Te proeven in Njoy als Anti Pasta plankje met diverse vleeswaren, of als lekker belegd broodje.
Verse munt

Fleur de Café

Fleur de Café zorgt voor een ware thee beleving voor onze gasten. De theeën van Fleur de Café zijn een ware smaaksensatie voor de fijnproever. Hier ons uitgebreide thee collectie.
Groene thee Exotic Lemon Earl Grey Ceylon Green Chai Rooibos Naturel Rooibos Spring is in the air Rooibos High Spirits bio Zwarte thee Bosvruchten Fleurs Kruidentuintje Oma's Appeltaart Sterrenmix Phoenix Dragon Jasmin Pearls
OPENINGS TIJDEN ONZE LOCATIE CONTACT ONS
Maandag t/m donderdag: 11.00 - 18.00 Gesloten op dinsdag Vrijdag: 11.00 - 21.00 Zaterdag & zondag: 12.00 - 21.00 Onze keuken sluit op vrijdag - zondag om 20.00 Lunch & Grand Café Njoy Willemsoord 52b Den Helder, Nederland 0223 619 848 lunchcafenjoy@gmail.com Volg ons: Web Design by Tessa Spelt FACEBOOK INSTAGRAM